top of page
komma.png

Bij check the process is geen opdracht te klein of te onwerkbaar, ikzelf was op zoek naar een naam voor mijn concept. Eline heeft me geholpen om het concept helder en duidelijk te krijgen en op inventieve wijze een naam te bedenken met een scala aan methodieken.

- Sabine | Greenspreadz -

Wat is Coaching

Waar opleidingen en trainingen meestal gaan over het vergaren van specifieke kennis is coaching de manier om duurzaam effectief gedrag te ontwikkelen, bewustzijn te ontwikkelen of om bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen te krijgen. Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige een-op-een-relatie. Het doel van coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit en professionele bekwaamheid van de persoon in kwestie.

Waarom wij?

Waar we binnen onze procesbegeleiding altijd aan de slag gaan met groep van mensen ligt de nadruk bij onze coaching op de uitdagingen van 1 persoon. Onze manier van aanpak blijft dezelfde, we gaan samen aan de slag om oplossingen en antwoorden te vinden in interactieve sessies. Onze expertise ligt bij het coachen van beginnende ondernemers en projecten in opstart. Mensen die nog sterk op zoek zijn, vol ideeën zitten maar nog niet weten waar te beginnen en twijfels hebben rond de mogelijkheden. We are here for you! Ook ondernemers die willen werken aan eigen leiderschapskwaliteiten en teamondersteuning kunnen bij ons terecht. We werken met de visie van adaptief leiderschap en leren je de concrete tools aan om als leider een platform te bouwen waar je hele team met veel plezier op kruipt. 

Yellow_Block.png
bottom of page