top of page
noun-confused-58860.png

Vorige

Volgende

Dit is een eenvoudig dramaspel waarin deelnemers elkaar om de beurt vragen: "Hé! Wat ben je aan het doen?". Het is een energizer die de deelnemers zachtjes uit hun comfortzone brengt door ze een reeks verschillende acties te laten uitbeelden met de nodige hilariteit als gevolg.

Created by Lulu Sugiantoro for the noun project

DUUR

5 - 15 min

noun-group-103309.png

GROEP

5 - 25

Created by Daisy for the noun project

Facilitatie 
Skills

Beginner

noun-couch-1850466.png

Comfort ZONE

Veilig

noun-materials-2428229.png

Materiaal

Geen

Plaats de deelnemers in een cirkel.

Ronde 1

Vraag aan een deelnemer: hé wat ben jij aan het doen? De deelnemer antwoord met een actie en beeld deze ook meteen uit. Bijvoorbeeld: ik ben basket aan het spelen, ik ben de vaatwas aan het legen, ...) Na enkele seconden vraagt de deelnemer nu aan de volgende persoon in de kring: hé wat ben jij aan het doen? Zo komt elke deelnemer aan de beurt. 

Ronde 2

Vraag aan een deelnemer: hé wat ben jij aan het doen? De actie die de deelnemer nu kiest moet jij uitbeelden. In deze ronde beslis jij dus wat iemand anders moet gaan uitbeelden. Laat ook zo weer de hele cirkel rond gaan. Moedig de deelnemers aan om creatiever te worden.

Ronde 3

Vraag aan een deelnemer: hé wat ben jij aan het doen? De actie die de deelnemer nu kiest moet iedereen tegelijkertijd uitbeelden. Drijf het tempo wat op en laat de deelnemers sneller de vraag aan hun buur stellen.

Opleidingen & Workshops Check The process procesbegeleiding co-creatie participatie
bottom of page